Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Oberta la convocatòria del premi de narrativa Sebastià Juan Arbó

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Oberta la convocatòria del premi de narrativa Sebastià Juan Arbó

Els candidats poden presentar les seues obres fins al proper 12 de juliol, quan es tanca el termini

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Ràpita ha obert la convocatòria del premi de narrativa Sebastià Juan Arbó. Hi poden participar totes les persones que es dediquen a l’escriptura de narrativa, presentant les seues propostes abans del 12 de juliol a les 2 de la tarda. El premi de narrativa té la finalitat d’incentivar la creació literària.

El jurat encarregat de valorar totes les propostes que es presenten tindrà en compte en un 40% la correcció estilística, ortogràfica i normativa de la llengua emprada en l’obra, en un 45% la seua qualitat literària, en un 15% la seua potencialitat comercial dintre del segell editorial de Cossetània.

Estarà format per l’escriptor i llicenciat en Filologia Hispànica Miquel Reverté; l’activista cultural Eduardo Sànchez, en qualitat de secretari sense vot; el llicenciat en història i guanyador del premi en l’edició anterior Josep Pitarch, el mestre i escriptor ebrenc Baltasar Casanova i el tècnic de Cultura Pau Lleixà.

Amb 1.500 euros, es tracta d’un dels premis més ben dotats dels que convoca a l’any l’àrea de Cultura, entre els quals també hi ha el d’escultura Agustí Vizcarro, el de poesia Lluís de Montsià i el de contes Domingo Riba.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet