Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Obeses i Tribut U2 Please, caps de cartell de les Festes Majors de la Ràpita

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Obeses i Tribut U2 Please, caps de cartell de les Festes Majors de la Ràpita

El ple municipal aprova el programa d'actes i el nomenament del tennista rapitenc Albert Montañés com a pregoner

Divendres 20 de juliol, amb els actes tradicionals de llançament de coets, volteig de campanyes, xaranga i l’arribada dels bous, arrencaran les Festes Majors de la Ràpita 2018, que fins al 29 de juliol proposen gairebé 120 actes festius que engloben nombroses disciplines per oferir deu dies de lleure i diversió. El plenari ha aprovat aquest divendres el programa de les festes en honor a Sant Jaume, en les que la regidoria de Festes, una vegada més, "ha volgut  combinar tradicions i novetats per arribar a tot tipus de públic", segons ha remarcat el regidor de Festes, Enric Vidal. També ha aprovat el nomenament de la reina de Festes, Rocio Rolan Serna, representant a l'Agrupació Sardanista; i de la Pubilla Infantil, Andreea Christiana Cojocaru, en representació del Club Bàsquet la Ràpita,  així com del pregoner, que enguany serà el tennista rapitenc Albert Montañés.

“Felicitem a la Reina, pubilles i dames, i també al pregoner, que ens fa molt goig que hagi acceptat aquest petit homenatge del poble de la Ràpita per haver portat el nom del nostre municipi arreu del món com a jugador professional de l’ATP, i aprofito per desitjar a tots els rapitencs i rapitenques que gaudeixin de tot el programa, que s’ha fet amb molta il·lusió, i per agrair l’esforç de tots els qui treballen per tal que tots puguem viure unes noves festes intenses, tradicionals i entranyables”, ha afirmat l’alcalde, Josep Caparrós.

La setmana prèvia, dissabte 14 de juliol, tindrà lloc a les 22.30 hores al Parc de Garbí la proclamació de la Reina de Festes, Pubilla Infantil, i dames i pubilles.

Serà el pròleg a unes festes que la Ràpita engegarà amb tota la força que mereix l’ocasió, amb els concerts dels caps de cartell a la plaça 1 d’octubre, Obeses i Tribut U2 Please, que es completaran amb les actuacions dels Dj Fernando Garcia, per obrir la revetlla, i el DJ Les Llagues, per tancar-la, en una nit d’alt voltatge musical per carregar piles. La vessant musical de les festes serà un dels punts forts, tant amb cercaviles, concerts i actuacions de les entitats locals, com en revetlles populars amb orquestres i grups –Cimarron, Europa, Vendetta, Welcome Band, Evasión, Bahia Show, Miami Show i el grup La Tribu-. També torna el ‘Ball de Zafan’ i s’ha programat una nit de copla i humor, havaneres i el festival de rondalles, entre altres.

Però el programa inclou tots els elements d’interès que atreuen cada any centenars de participants: els bous, els àpats populars, els jocs tradicionals com ara campionats de botifarra, de morra, la ballada de jota, ofrena, castellers, esdeveniments esportius, atraccions inflables, tobogan gegant, disfresses i moltes altres propostes fins al dia 29.

PODEU CONSULTAR AQUÍ EL PROGRAMA SENCER.

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet