Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Obre al públic el nou parc infantil d’en Patufet

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Obre al públic el nou parc infantil d’en Patufet

Sant Carles de la Ràpita és el municipi número 59 de Catalunya que obre un dels parcs infantils inspirats en el conte d’en Patufet, que han estat dissenyats per la il·lustradora Pilarín Bayés i que formen part d’una sèrie limitada de parcs infantils produïda per l’empresa osonenca Entorn Urbà.

L’ajuntament rapitenc ha obert aquest dimarts l’equipament, ubicat a l’avinguda Jaume Pere Pons, concretament davant el col·legi públic Carles III,  i han estat nombroses els infants que l’han pogut estrenar amb molta il·lusió.

En aquest cas, els accessoris típics d'un parc infantil –el tobogan, el gronxador o la caseta– s'han transformat en escenes del relat d’un dels contes tradicionals catalans més coneguts. L’espai consta d’un panell on s'explica el conte d’en Patufet amb il·lustracions, dos jocs de molla amb els dibuixos d'en Patufet i el Dineret, un tobogan amb el dibuix del Bou, un gronxador amb el dibuix de la Col, un balancí amb el Cistellet i una caseta que és la Botiga.

Els materials que s'utilitzen per als jocs són d'alta qualitat i resistència (fusta tractada, acer inoxidable i HPL) i es fabriquen d'acord a les normatives europees de seguretat EN1176 i EN1177.

La idea de crear un parc infantil dedicat al Patufet va sorgir de l’Ajuntament de Vic per homenatjar la ninotaire Pilarín Bayés.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet