Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Obre portes el Maset Espai Jove per convertir-se en l'equipament de referència de la joventut rapitenca

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Obre portes el Maset Espai Jove per convertir-se en l'equipament de referència de la joventut rapitenca

Enllestides les obres, aquest dissabte va ser presentat a la ciutadania l'espai renovat per acollir tallers, activitats, trobades i allò que puguin plantejar joves i entitats

La joventut de la Ràpita ja té a la seua disposició el seu equipament de referència, on trobar-se i fer activitats, ja sigui de lleure com també educatives i formatives. Dissabte nombroses persones van voler conèixer aquesta instal·lació, que ha transformat de cap a peus l’antic Maset per convertir-lo en el Maset Espai Jove, un edifici funcional que acollirà jocs, tallers, exposicions i tot allò que pugui contribuir a la dinamització del sector juvenil del poble.

Un total de 268.000 euros, en la major part sufragats per la Diputació de Tarragona, són els que ha destinat el Govern de la Ràpita a aquesta obra, un projecte que ha format part de les propostes electorals durant molts anys i que ara s’ha fet realitat. Ho explicava l’alcalde, Josep Caparrós, pocs minuts abans de l’acte d’obertura de dissabte: “Ens fa molta il·lusió veure com un projecte que havia estat una proposta electoral plantejada durant moltes legislatures finalment s’hagi fet realitat, de manera que instem els joves a fer-se seu aquest espai per trobar-se, per treballar, per reunir-se, per jugar o fer plantejar les seues necessitats”.

El Maset Espai Jove consta d’una gran sala de lleure equipada amb jocs com futbolí, tennis-de taula, vídeoconsola, ordinadors, butaques on fer la xerrada, també una sala per a treballs escolars, una per a actes i projeccions, a la planta baixa, on també hi ha l’arxiu, zona administrativa i punt d’informació, i una primera planta amb dos grans sales per a activitats de moviment i reunions, i tres despatxos més. També hi ha lavabos per als usuaris. 

El regidor de Joventut, Rafa Balagué, ha explicat que el govern municipal “posa a disposició de tots els joves i entitats aquest equipament per tal que duguin a terme les seues activitats, reunions, activitats, i en definitiva que el dotin de vida convertint-lo en el seu lloc de referència”.

A banda del Maset, també han acabat les obres de rehabilitació de l’Espai d’Entitats, al carrer Convent número 2, on antigament hi havia Correus i als baixos del qual hi ha el jutjat de Pau. Aquest dilluns a la tarda tindrà l’acte d’obertura per donar-lo a conèixer.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet