Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Presentada l'aplicació del joc 'Belly Run Terres de l'Ebre'

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Presentada l'aplicació del joc 'Belly Run Terres de l'Ebre'

Ahir dimecres, 10 d’octubre, va sortir al mercat ‘Belly Run Terres de l’Ebre’, un joc de plataformes de tipus Arcade on el personatge principal, Paco lo Panxut, recorre alguns dels espais més singulars dels municipis de les Terres de l'Ebre, entre ells la Ràpita.

La sortida al mercat d’aquest producte es produeix després de dos anys de feina, i es va celebrar amb un Gran Rally
del personatge protagonista del videojoc: Paco lo Panxut. D’aquesta manera, ahir -per un dia- Paco va esdevenir un personatge de carn i ossos que, amb el seu cotxe 4L, va recórrer els municipis per on transcorre el videojoc, en una mena de gimcana durant la qual va saludar les autoritats de cada poble.  A la Ràpita va ser rebut pel regidor d’Ensenyament Àlex Cervera.

 

El jugador de ‘Belly Run Terres de l’Ebre’ haurà de superar els nivells ambientats en trenta-sis poblacions ebrenques i afrontar els reptes que se li proposen. Es tracta d’una aplicació gratuïta per a mòbil i tauletes iOS i Android, impulsada per l’empresa ebrenca EAAPP Entertainment S.L, dels emprenedors Josep Piñol i Josep Adell. Aquesta apli personalitza les poblacions amb un disseny capa 2D i està pensada per a la promoció cultural i turística del territori.

És el primer cop que un joc per a mòbil recrea costums, tradicions i patrimoni arquitectònic amb un ús adaptat als nous temps. Cada població té la seua pròpia música en format 8bits, adaptada pel músic David Mauri. La majoria dels temes són jotes populars, tot i què artistes ebrencs han cedit algunes cançons per ser incorporades al joc. És el cas del cantant Joan Rovira que, amb la cançó ‘M’agrada’, posa la música al nivell del joc que transcorre a Camarles, el seu poble de naixement. Al mateix temps, mentre el jugador passa per l’Ametlla de Mar pot escoltar ‘La Farola’ de Miquel del Roig, i ‘Panxampla’ de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries és la banda sonora d’Alfara de Carles. A la Ràpita, el grup Equus ha cedit el seu tema ‘Lo barri del Xicago’.

 

Enllaços d’interès i per descarregar el joc:

Per a IOS: https://apple.co/2pLhBPK

 

Per a Android: http://bit.ly/2QzgFsM

 

Compte Instagram: @bellyrun_te

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet