Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Publicades les bases per demanar beques menjador i de servei educatiu de la Llar d’Infants Municipal

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Publicades les bases per demanar beques menjador i de servei educatiu de la Llar d’Infants Municipal

Les sol·licituds es podran presentar als Serveis Socials de l’Ajuntament fins al 7 de desembre

Aquest divendres s'ha publicat la convocatòria d'ajuts per al servei de menjador i del servei educatiu de la Llar d'Infants Municipal. Els ajuts estan destinats als fills i filles de les famílies empadronades a la Ràpita que s'hagin matriculat a la llar d'infants per al curs 2019-2020, i que compleixin una sèrie de requisits socioeconòmics.

Les famílies interessades a sol·licitar els ajuts poden consultar les bases als enllaços que hi ha al final d'aquesta pàgina o a la secció 'Ajuts i Subvencions' de la pàgina web de l'ajuntament. També es poden dirigir a les dependències dels Serveis Socials de l'Ajuntament, on se'ls facilitarà la informació per presentar les sol·licituds. Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 7 de desembre de 2019.

L'ajuntament ha disposat una partida de 10.395,20€ per a les beques menjador i una altra de 11.594,40€ pels ajuts al servei educatiu de la llar d'infants. En tots dos casos, els ajuts tindran una vigència de quatre mesos, de setembre a desembre, ambdós inclosos.

La Llar d'Infants Municipal Xip Xap és l'única escola preescolar de caràcter públic que hi ha a La Ràpita, i també l'única acreditada i reglada pel departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Actualment és gestionada per l'empresa Onada Bressol.

Convocatòria d'ajuts per al servei educatiu de la Llar d'Infants Municipal

Convocatòria d'ajuts per al servei de menjador de la Llar d'Infants Municipal

 

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet