Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Es publica la novel·la de Josep Pitarch guanyadora del Premi Arbó 2017

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Es publica la novel·la de Josep Pitarch guanyadora del Premi Arbó 2017

Aquesta setmana ha sortit a la venda el llibre ‘Deslliureu-nos de qualsevol mal’, de l’historiador rapitenc Josep Pitarch, obra que es va emportar el Premi de narrativa Sebastià Juan Arbó 2017.

Cossetània Edicions ha estat l’encarregada de publicar aquesta novel·la que explica la història d’Antonio Boet Mari, conegut com Flores, un destacat anarquista de la CNT a la Barcelona del 1920. En esclatar la Guerra Civil, va venir cap a la Ràpita on es va relacionar amb alguns dels personatges del moment.
A cavall de la memòria històrica i la narració, amb ‘Deslliureu-nos...’ es repassen els principals esdeveniments de la Catalunya d’abans de la Segona República i fins a poc abans de l’arribada de la democràcia.
Pitarch ha publicat anteriorment els llibres ‘La colonització del delta de l’Ebre i la seva reglamentació en el darrer terç del segle XVIII’ (Institut d’Estudis Rapitencs), ‘Les salines del delta de l’Ebre a la baixa edat mitjana’ (Columna Tresmall) i és coautor del volum ‘La guerra civil a la Ràpita’ (Institut d’Estudis Rapitencs). Recentment ha publicat la novel·la històrica ‘Fills d’un somni perdut’ (Quorum Llibres) sobre la fundació de la nova població de Sant Carles de la Ràpita.
‘Deslliureu-nos de qualsevol mal’ ja es pot comprar a les llibreries del país i es presentarà oficialment el dia 20 d’abril en un acte a l’Església Nova.

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet