Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Refresca't proposa mig centenar d'activitats per gaudir de l'estiu a la Ràpita

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Refresca't proposa mig centenar d'activitats per gaudir de l'estiu a la Ràpita

Aquesta setmana s'ha posat en marxa l'agenda estiuenca, amb un ampli ventall de propostes de turisme actiu, esports i cultura

Més de 50 activitats composen el programa d’enguany de Refresca’t a la Ràpita, tota una agenda que omple els matins, les tardes i les nits dels mesos d’estiu de propostes esportives, de turisme actiu, i culturals, amb música, cinema i exposicions, programades per la regidoria de Turisme.

El mig centenar d’opcions incloses al Refresca’t 2018 es podran gaudir a les platges del municipi, també als equipaments municipals com el Museu de la Mar de l’Ebre, l’Església Nova, el Mercat Municipal o l’auditori Sixto Mir, i també a les places i carrers per gaudir a l’aire lliure de les hores de festa.

“Un any més tirem endavant tota una agenda d’activitats d’estiu molt completa per a que els visitants i també la gent del nostre poble puguem gaudir al màxim del temps de lleure, a la fresca, amb la família i amics, amb un vental molt variat de propostes que han de fer l’estiu més divertit i  actiu”, ha afirmat l’alcalde, Josep Caparrós.

Així, al juliol, a les platges de Garbí i de les Delícies als matins i als vespres es poden fer balls de moda, classes de pilates, de sub pilates paddle, Chiwalking i Chirunning i nòrdic walking, el 27 de juliol –i també el 24 d’agost-, com a activitats per als més esportistes.

Els que també tenen interès per la música i la cultura trobaran concerts, com una cantada d’havaneres i el concert d’estiu de la banda de l’Agrupació Musical Rapitenca –aquest  dissabte-, tot i que el gruix de les propostes musicals arriba a l’agost, amb el Delta Chamber Music Festival, el Festival Internacional de Guitarra, un concert d’Èric Vinaixa en el marc del Food and Fashion (del 17 al 19 d’agost),  la Partinando -un dels plats forts, el 4 d’agost, amb Seguridad Social, Los Rebeldes i la Unión en una mateixa nit-, i també el We Are Not DJ’s, l’11 d’agost.

També s’han programat activitats i tallers específics per als més menuts, amb manualitats, sessions de contes, zumba kids i altres activitats a les platges. Sense oblidar les festes de la Mare de Déu del Carme i els 10 dies més intensos, amb 120 actes més, en motiu de les Festes Majors de la Ràpita, del 20 al 29 de juliol. També s’han programat visites teatralitzades al Museu de la Mar de l’Ebre, la ruta de Monges, Pirates i Colons, una marató contra el càncer infantil –aquest dissabte-, com també el campionat de morra i cinema a la fresca -a l’agost  l’anfiteatre del parc de Garbí-, amb la projecció de les pel·lícules Un golpe con estilo, Es por tu bien, La la land, Aliados i Vaiana.

Per tancar l’agost i encetar el setembre arribarà l’Eufònic, que obrirà un mes amb visites teatralitzades, el concert de la Banda Simfònica de la Diputació, el Concert per la Ràpita el dia 10, una trobada gegantera, teatre amb l’obra ‘No som ningú’, de la companyia Xip xap, l’hora de conte, la Trobada de Bandes de Tambors, Camins Concients, les Festes de la Mare de Deu de la Ràpita, les Jornades Culturals i la Diada de Catalunya.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet