Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Sant Carles de la Ràpita acull per primer cop la Jornada Tècnica del Bestiar Equí

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Sant Carles de la Ràpita acull per primer cop la Jornada Tècnica del Bestiar Equí

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, pesca i Medi Ambient ha organitzat aquesta trobada informativa i tècnica,que ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Ràpita i la Penya Eqüestre.

El passat 25 de gener va tenir lloc al Casal Cultural del Maset la primera Jornada Tècnica del Bestiar Equí. Una sessió informativa i orientativa organitzada pel Departament d’Agricultura, la qual pretenia aportar nocions bàsiques i necessàries sobre diversos aspectes del món eqüestre per als més de cinquanta assistents.

El veterinari de l’Oficina Comarcal del Baix Ebre, Jordi Gómez, i l’enginyer agrònom dels Serveis Territorials, Santi Vidal, van ser els encarregats d’explicar tot allò que ha de saber-se en termes d’alimentació, maneig, races, normativa, registre i equitació en general. Tots dos van posar una atenció especial amb la part més legislativa de la tinença del cavall, la qual molts de propietaris desconeixen i no saben com fer-la i portar-la al dia.

Al final de la part informativa, va obrir-se un torn de preguntes on els assistents van poder aclarir tots els seus dubtes.

 

La presentació i la cloenda de l’acte va anar a càrrec de l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Joan Martín Masdéu, amb la participació de Rosabel Arbó, Cap de l’Oficina Comarcal del Montsià i el Regidor de Festes i Serveis Públics, Miquel Ferré.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet