Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Signat el conveni entre les Viles Marineres ebrenques i el Patronat de Turisme de la Diputació

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Signat el conveni entre les Viles Marineres ebrenques i el Patronat de Turisme de la Diputació

Contempla tres campanyes de publicitat conjunta als mercats català, basc, espanyol i francès

 

Sota el nom Les Viles Marineres de les Terres de l’Ebre hi ha els municipis de la Ràpita, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Alcanar, tots ells amb port pesquer i una forta tradició marinera. Des del 2014 organitzen accions conjuntes que refermen el seu caràcter mariner i amb encant, amb accions com l’organització de les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre, la microsite terresdelebre.travel/villasmarineras i campanyes de publicitat conjuntes, entre d’altres accions, amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

El Club Nàutic de les Cases d’Alcanar va acollir aquest dimecres la signatura del conveni que permetrà a Les Viles Marineres de les Terres de l’Ebre estar presents als seus principals mercats de proximitat d’interès. El president del Patronat de Turisme de la Diputació, Martí Carnicer, i els alcaldes de la Ràpìta, Josep Caparrós; l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni; l’Ampolla, Francesc Arasa, i Alcanar, Joan Roig, han signat l’acord. Tres campanyes de comunicació en conformen el contingut, que compta amb una inversió total de 60.000 euros. La primera consisteix en la promoció de les Jornades de la Galera de les Terres de l’Ebre als mercats espanyol i català, que comencen el 8 febrer, la segona s’adreça al departament de Midi Pyrinées francesa i la darrera al mercat basc, principalment a la ciutat de Bilbao. Aquests mercats de proximitat són d’interès per les Viles Marineres i pel conjunt de les Terres de l’Ebre.

La signatura va tenir lloc just abans d’iniciar-se la jornada Les Viles Marineres de les Terres de l’Ebre, un cas d’èxit en la promoció del litoral, adreçada als professionals del sector turístic, tant públic com privat, dels municipis mariners i del conjunt de les Terres de l’Ebre. Els quatre alcaldes de les Viles Marineres de les Terres de l’Ebre i el president del Patronat de Turisme de la Diputació han donat inici a la jornada, valorant el projecte i, acte seguit, ha tingut lloc una xerrada del director de Màrqueting d’Experiències i Recerca de l’Agència Catalana de Turisme, Damià Serrano, sota el títol La marca Viles Marineres de l’Agència Catalana de Turisme.

 

 

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet