Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Tres joves s’incorporen a treballar en pràctiques a l’Ajuntament amb el programa Garantia Juvenil del SOC

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Tres joves s’incorporen a treballar en pràctiques a l’Ajuntament amb el programa Garantia Juvenil del SOC

La Generalitat ha atorgat una subvenció per poder contractar-los a jornada completa durant sis mesos

L'Ajuntament de la Ràpita ha contractat tres joves en pràctiques dins del Programa Garantia Juvenil del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). El contracte tindrà una durada de sis mesos i desenvoluparan tasques administratives i de suport dins el consistori. El programa de contractació de joves en pràctiques va dirigir menors de 30 anys que tinguin formació acadèmica superior (cicle Formatiu, Grau Mitjà, Grau Superior o Grau Universitari).

En el cas de l'Ajuntament de la Ràpita, la Generalitat ha atorgat una subvenció de 33.000 euros per poder contractar tres joves a jornada completa. Després d'un procés de selecció, els tres joves es van incorporar el passat 31 d'octubre. L'objectiu és millorar les aptituds professionals d'aquests joves amb una introducció al món laboral. "Desitgem que sigui una bona oportunitat per aquests joves tindre el seu primer contacte laboral amb l'administració local", ha dit l'alcalde, Josep Caparrós.

Els joves titulats menors de trenta anys que es vulguin beneficiar de futures convocatòries han d'estar inscrites al Programa Garantia Juvenil de l'oficina de Treball del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC). Aquest programa té un pressupost total de 13 milions d'euros cofinançats pel Fonts Social Europeu i va destinat a ajuntaments, consells comarcals i entitats sense ànim de lucre que vulguin oferir una oportunitat laboral.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet