Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Un centenar de persones acomiaden 2019 amb la Sant Silvestre Marítima de la Ràpita

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Un centenar de persones acomiaden 2019 amb la Sant Silvestre Marítima de la Ràpita

S’han recaptat prop de 2.500 euros que es destinaran a la lluita contra el càncer infantil

Un centenar de persones han participat en la segona edició de la Sant Silvestre Marítima, que es va celebrar el 29 de desembre a la Ràpita. La segona edició va superar per tant amb escreix la primera, on les inscripcions van arribar a la seixantena. 

La Sant Silvestre Marítima és una manera saludable de tancar l’any promocionant un dels principals actius turístics de la Ràpita, la badia dels Alfacs, fent-hi alguna activitat esportiva i de lleure com ara caiac, paddle surf, windsurf o vela. El recorregut va consistir en anar i tornar de la Platja del Garbí a la Platja del Juanito, tot vorejant la costa. 

L’ajuntament i l’Estació Nàutica, com a coorganitzadors, han fet una valoració molt positiva d’esta segona edició. “L’any passat vam posar seixanta persones a l’aigua i ja va ser agosarat. Enguany n’hem posat un centenar. Va ser sorprenent tanta gent a l’aigua en desembre, feia goig”, ha explicat Joan Barberà, president de l’Estació Nàutica. Segons Barberà, va ser un exemple de l’objectiu que s’ha marcat el sector turístic local: “És el que volem, que és desestacionalitzar el turisme i portar molta gent a l’aigua. Per això fem la campanya Temporada Alta, una campanya on diem a tothom que el mar és un lloc extraordinari per gaudir tot l’any i que a la Ràpita podem fer-ho perquè tenim molt bones condicions, i així es va veure perquè el mar estava pla i va sortir sol”. 

L’acció té un caire social i també solidari, perquè la recaptació de la inscripció i una rifa, així com altres aportacions voluntàries com del Club Nàutic, es destinaran a la lluita contra el càncer infantil i a comprar una cadira autònoma per a Lluc Sabaté, un jove rapitenc que ha sofert aquesta malaltia. 

Els organitzadors va reunir uns 2.500 euros en esta acció, en la que van col·laborar de forma desinteressada molts veïns i empresaris, com els que ofereixen activitats aquàtiques, que van aportar material, com ara caiacs i van amenitzar la jornada, també hi va haver música per engrescar l’ambient, i fins i tot aportacions ben pràctiques com tasses de caldo i de xocolata calenta per recuperar la temperatura després del bany.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet