Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Una trentena d'alumnes, sis professors jubilats i deu regidors, homenatjats en la Nit de l'Ensenyament

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Una trentena d'alumnes, sis professors jubilats i deu regidors, homenatjats en la Nit de l'Ensenyament

Divendres va tenir lloc la gala, organitzada per la regidoria d'Ensenyament de la Ràpita, que va comptar amb la presència del conseller Josep Bargalló

Una trentena d’alumnes rapitencs dels quatre centres educatius de primària i secundària del municipi, sis professors que s’han jubilat el curs 2017-2018, i els deu regidors d’Ensenyament que ha tingut l’Ajuntament des de l’adveniment de la democràcia van ser els protagonistes de la quarta edició de la Nit de l’Ensenyament, que va tenir lloc divendres a la nit a l’auditori Sixto Mir. Organitzada per la regidoria d’Ensenyament, la gala va servir també per fer la presentació en societat del joc ‘Coneix la Ràpita i xala’, un joc de taula educatiu basat en preguntes a l’entorn de la història, el patrimoni, la societat i l’economia rapitenca.

Mar Castellà, Noah Sancho i la mestra Alícia Roglan han estat els artífex del joc, que es va presentar i entregar a tots els guardonats i també al mig centenar de col·laboradors i patrocinadors que l’han fet possible. Els alumnes que van rebre el reconeixement durant la nit són aquells que per la seua qualificació acadèmica o per premis aconseguits en diferents certàmens, com ara de lectura, de poesia, pels treballs de recerca o en un cas per participar en la Competició espanyola d’eslàlom en cadira de rodes monitoritzada, han destacat en el curs 2017-2018.

També es va fer un reconeixement a sis mestres jubilats: Ramon Lluís González, Lluïsa Casadó, Mari Carmen Cartes, Dolors Reverté, Pepita Matamoros i Gemma Royo.

L’alcalde, Josep Caparrós, va voler destacar el paper clau que tenen els mestres i professors, junt a les famílies, per configurar l’educació que està en la base de qualsevol societat avançada. “El professorat és una peça clau i des de l’Ajuntament no ho perdem de vista, perquè juntament amb les famílies formen un tàndem imprescindible, d’aquí el petit homenatge que els fem en aquesta nit”, va afirmar.

Un altre dels moments destacats de la nit va ser el reconeixement a tots els regidors de la democràcia, des de José Pedro Geira, l’any 79, fins a l’actual, Àlex Cervera. Aquest va mostrar el seu agraïment “a tota la comunitat docent, a qui dirigim aquesta nit per posar en relleu la tasca dels alumnes i del professorat, i també un paper important han tingut els regidors i regidores que m’han precedit, per això també els hem volgut fer un homenatge en aquesta última edició del mandat”. La nit va comptar amb l’assistència del conseller d’Ensenyament de la Generalitat, Josep Bargalló, que va lloar aquesta iniciativa de reconeixement al conjunt de la comunitat docent.

L’acte va acabar amb una petita actuació d’un quintet de flautes de l’Agrupació Musical Rapitenca.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet