Inici ca Ajuntament Actualitat i comunicació Notícies Ventall Freddy guanya el concurs d’aparadors d’Orígens on han participat més d’una vintena de botigues

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Ventall Freddy guanya el concurs d’aparadors d’Orígens on han participat més d’una vintena de botigues

El jurat ha valorat l’originalitat, l’adeqüació a l’època, l’impacte comercial i la qualitat artística

El restaurant Ventall Freddy ha guanyat el concurs d'aparadors d'Orígens, que ha arribat a la seva tercera edició amb la participació de 22 comerços. El jurat va valorar aspectes com l'originalitat, l'adequació a l'època, l'impacte comercial o la qualitat artística per emetre el seu veredicte, el qual s'ha conegut aquest dimecres després de visitar tots els aparadors.

El jurat estava compost per la regidora de Comerç, Conxi Vizcarro, el director tècnic d'Orígens, Toni Cartes, la presidenta de l'Unió de Comerç Rapitenc, Natàlia Guart, així com de la regidora de Comerç d'Amposta, la presidenta dels Comerciants de la Sénia, el vicepresident de Fecotur de Deltebre i una tècnica de comerç de la Cambra de Comerç de Tortosa.

La regidora de Comerç de la Ràpita, Conxi Vizcarro, ha valorat que el concurs d'aparadors és una mostra de la gran implicació del teixit social de la Ràpita amb Orígens. "Ens interessa aquest intercanvi molt perquè els comerços incentiven les seves vendes i fan publicitat d'Orígens i Orígens es veu reforçat pels comerços", ha afirmat Vizcarro. Per la seva banda, la presidenta de la Unió de Comerç Rapitenc, ha agraït la implicació dels comerços rapitencs i ha destacat que "el concurs d'aparadors ha tingut un èxit total, amb 22 aparadors i molta altra més gent que ha arreglat els seus aparadors sense entrar al concurs. Tenim tota mena de comerç i és molt variat el tipus de botigues que han participat".

Els establiments que han vestit els seus aparadors amb motiu d'Orígens són els següents: Som Cuina, Naturmedic La Ràpita, Deltafriki Shop, Valeria Moda, Oh Mami!, Doblespai, Gent Sana Club Santiveri, Caramels, Bolleria Sant Antoni, La Sivella, Míriam Regals, Neus Perruqueria, Perruqueria Perfils, Vidal's Carnisseria, Spiritual Energy, Desi Perruqueria, Heman's, Ventall Freddy, Tintoreria la Ràpita, Ferreteria la Ràpita, Informàtica La Red, Modes Armengol i Punt de Trobada.

A més d'aquests comerços, el Mercat Municipal també ha vestit d'època les parades amb objectes, vestimentes i aliments típics del món mariner i pagès.

Altres concursos que s'han convocat en el marc d'Orígens 2019 són el concurs de guarniment de façanes, de llançament de pinyol i de veure amb porró, de remendadores, de fer aliolli, de suquet de peix, de forçuts o una cursa de la sanequeta. Per a alguns d'aquests concursos encara queden places i les inscripcions es podran fer fins al mateix dia. Consulta la programació aquí.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet