Inici ca Ajuntament Notícies La Ràpita enceta les Jornades Gastronòmiques de la Galera, amb Alcanar, l’Ametlla de Mar i l’Ampolla

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

La Ràpita enceta les Jornades Gastronòmiques de la Galera, amb Alcanar, l’Ametlla de Mar i l’Ampolla

46 restaurants participen en aquesta edició, fins al 5 de març, dels quals 18 són rapitencs

Un total de 18 restauradors rapitencs enceten a partir d’aquest divendres 10 de febrer les IV Jornades Gastronòmiques de la Galera, que se celebren conjuntament a La Ràpita, Alcanar, l’Ametlla de Mar i l’Ampolla, amb 46 restaurants participants.

L'activitat, que es mantindrà fins el 5 de març, arriba enguany a la seva quarta edició, compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre. Els preus dels menús oscil·len entre els 25 i els 40 euros.

Aquest gairebé mig centenar de restauradors oferiran menús on la galera serà la base dels seus plats, i on vins del territori com els de garnatxa blanca, de la DO Terra Alta, maridaran els múltiples àpats oferts. “La galera és un dels productes estrella de la nostra llotja i els restauradors hi aporten un valor afegit amb les seves propostes culinàries; en el cas de La Ràpita a més ofereixen un ventall molt extens pel que fa a tipus de cuina, des de la típica marinera fins a la més elaborada i innovadora”, ha afirmat la regidora de Turisme de La Ràpita, Rosa Anglés.

Les empreses turístiques oferiran paquets que combinaran allotjament i activitats, a banda dels menús, per ampliar d'aquesta manera l'estada dels visitants al territori. Aquestes ofertes es poden consultar a www.terresdelebre.travel/jornadesgalera

Per segon any consecutiu es realitzarà el concurs de fotografies a Instagram.  Així, els participants a les jornades podran prendre imatges dels plats que degustin i publicar-les en aquesta xarxa social amb els hashtags #jornadesgalera i #terresdelebre, a més de geolocalitzar el restaurant on estan dinant. El premi del concurs consistirà en un menú de degustació per a dues persones a qualsevol dels restaurants adherits a les jornades.

Amb aquesta quarta edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera es referma el projecte Viles Marineres que, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre, promociona conjuntament aquests quatre municipis pesquers de la destinació. De fet, aquest any 2017 les poblacions d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita seran objecte d'una intensa campanya a França i Àlaba, amb l'objectiu de potenciar els mercats de proximitat.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet