Inici ca Ajuntament Notícies La tercera edició de FutbolNet arrenca a la Ràpita amb 40 infants inscrits

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

La tercera edició de FutbolNet arrenca a la Ràpita amb 40 infants inscrits

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa a l’ajuntament de la Ràpita la tercera edició de FutbolNet, el programa que impulsa la Fundació F.C.Barcelona amb el suport de la Diputació de Tarragona, amb l’objectiu d’utilitzar el futbol com una eina per fomentar valors entre els infants i joves de 10 a 16 anys.

Aquest projecte, de caire educatiu i gratuït, es va portar a terme a la nostra població per primera vegada durant els mesos de novembre de 2015 a juny de 2016, i en una segona edició de febrer a juny d’enguany, tal i com ho explicava el regidor d’Atenció a les persones, Carlos Sanchis, que valorava satisfactòriament les primeres temporades de FutbolNet a la Ràpita.
En aquest projecte també s’hi ha implicat la regidoria d’Esports, en tractar-se d’una activitat que considera l’esport –i més concretament el futbol- com un espai on realitzar un treball educatiu i d’inclusió social. L’educadora social Maite Ignacio comentava l’especial interès a tractar la franja d’edat que va dels 10 als 16 anys per tractar-se d’un període en què acostuma a ser complicat dissenyar activitats i estratègies que puguin arribar a infants i joves per tal de transmetre’ls els valors que des de FutbolNet es persegueixen.
En la roda de premsa d’aquest migdia hi ha intervingut també l’alcalde Josep Caparrós, que mostrava la seua satisfacció pels resultats que està obtenint FutbolNet a la Ràpita, a la vegada que agraïa al Futbol Club Barcelona l’oportunitat que representa aquest conveni de col·laboració amb la Fundació del Club i l’ajuntament rapitenc. Precisament, des de la Fundació del Barça, un dels seus patrons, el senyor Ramon Garriga explicava com van ser els inicis de FutbolNet i la ràpida progressió que ha tingut cap a d’altres països de tot el món. Alhora, Ramon Garriga manifestava la satisfacció per la manera com la Ràpita ha acollit el projecte FutbolNet i la implicació de monitors i tècnics de l’ajuntament rapitenc.
Per la seua banda, Núria Callarisa, coordinadora metodològica de FutbolNet a Catalunya, comentava als micròfons de Ràdio Ràpita, la satisfacció per com ha anat aquest inici de curs a la nostra ciutat, amb 40 infants treballant-hi sota la mirada atenta d’un equip educatiu integrat per dos educadors formats en el camp de l’esport i en el social.
El dilluns 6 de novembre va començar la temporada en què es preveu atendre una població màxima de quaranta nois i noies que treballin valors com l’esforç, el respecte o el treball en equip, sempre des d’una perspectiva de gènere. Serà la primera edició en què la feina durarà un curs sencer.

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet