Inici ca Ajuntament Contractes i convenis

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Perfil de contractant

El perfil de contractant és l’espai de difusió de l’activitat de contractació de la Web de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita que té la finalitat d’assegurar la transparència i l’accés públic a la informació relativa a la contractació administrativa de l’Ajuntament.

A través d’aquest espai els ciutadans poden consultar la informació sobre els anuncis de licitació i adjudicació, accedir als plecs de clàusules administratives particulars i els plecs de prescripcions tècniques de les licitacions, els projectes d'obres les adjudicacions dels diferents contractes (de quantia igual o superior a 50.000 euros en obres, i igual io superior a 18.000 euros en la resta de contractes) i qualsevol altra documentació o comunicació que es consideri oportú de publicar durant la fase de preparació, licitació, adjudicació i execució dels contractes.

Així mateix, també es podran formular preguntes, directament a través d'aquest espai en el cas que us haguéssiu donat d'alta en el mateix perfil.

Accediu al Perfil de Contractant
de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita

 

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet