Inici ca Ajuntament

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Salutació de l'Alcalde


La Ràpita, és un poble meravellós. La seva situació geogràfica entre mar i muntanya. Les seves possibilitats tant socials com econòmiques la fan especial, però el realment especial, és la seva gent, les rapitenques i rapitencs amb el seu caràcter i la seva manera de ser, que converteixen a La Ràpita en un poble molt acollidor.

Una de les millores en la comunicació i participació de les ciutadanes i ciutadans, és l’aplicació de millors i majors recursos; això és la base de la societat de la informació.

De tots és sabut que una de les primeres preocupacions de l’Ajuntament i meva pròpia, és aproximar al màxim la informació municipal a totes les rapitenques i rapitencs, amb la possibilitat d’afavorir la seva participació en les tasques municipals. S’obri un nou portal, la pàgina web del nostre Ajuntament amb aquesta intenció, que tota ciutadana o ciutadà que ho desitgi pugui conèixer el nostre poble i pugui gaudir d’una informació completa del nostre Ajuntament.

Ja tant sols em queda agrair-vos el que hagueu entrat en la nostra pàgina web i espero i desitjo que us pugui solucionar les vostres demandes i necessitats. En cas contrari ens ho feu arribar, perquè el més important per a tots és que us sentiu en la pàgina web tan bé com us sentiu a La Ràpita.Accions del document
Ajuntament de San Carles de la Ràpita · Pl. Carles III, 13 · 43540 · San Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet