Inici ca Serveis Emprenedoria

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Emprenedoria

L’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ofereix un servei d’assessorament a noves iniciatives de negoci sigui quina sigui la seva magnitud i que va dirigida a nous emprenedors i emprenedores.

Les persones emprenedores podran assessorar-se de forma integral de com endegar un projecte empresarial o idea de negoci, bé perquè el mercat laboral no els ofereix cap lloc de treball, bé perquè volen ser independents i veuen una sortida professional que els omple, o bé perquè tenen un caràcter emprenedor i volen construir el seu projecte. 

Des de que l’emprenedor té la idea fins que acompleix el seu somni hi ha diferents fases i emocions, dificultats, entrebancs i finalment la realitat.

Aquestes fases per les que passen les persones emprenedores poden fer madurar el projecte i prendre’s temps per reflexionar, deixar-lo en “stand by” fins que arribi el moment adequat per fer-lo realitat o posar-lo en marxa.

Per més informació us podeu dirigir a l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita de dilluns a divendres de 10,30 a 12,30 h., al Servei de Promoció Econòmica que es troba ubicat al Departament de Secretaria a la primera planta de l’edifici de l’Ajuntament ( Plaça Carles III, 13).
 

També podeu contactar telefònicament al núm. de telf. 977.74.01.00 o via email a l’adreça tzaragoza@larapita.cat.

Setmana de la Internacionalització

Taller e-Comerç

Cafè de la reempresa

Taller d'innovació

Cursos Programa Garantia Juvenil

Nota informativa Subvencions Generalitat Comerç 2018

emprenedoria1.jpg

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet