Inici ca St. Carles de la Ràpita Comerç Pla de dinamització

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Pla de dinamització

En una societat que comercialment ja semblava encarada a les àrees comercials, el que implicava una desertizació de les ciutats, un augment del atur, i una mancança de competitivitat, l´Oficina de Comerç de la Generalitat de Catalunya al setembre del 1998 va engegar el Pla de Dinamització, el qual es un projecte per tal d´agrupar els comerços de la població en un Centre Comercial a cel obert.

Aquest Pla vol donar resposta a les necessitats dels comerciants que abans esmentàvem, com adaptar-los als nous hàbits de compra, als nous models de competidors, i a les motivacions i actituds dels clients, per tal de no perdre la quota de mercat i, si més no, d´augmentar-la. Així, entre la Generalitat de Catalunya, les cambres de comerç, els ajuntaments i les associacions de comerciants, es van començar a desenvolupar els Plans de Dinamització, i per poder gestionar aquests plans, es va crear la figura de “Gerent Dinamitzador Comercial”.

COM ENS AJUDA UN PLA DE DINAMITZACIÓ

Les tasques que ha de desenvolupar el dinamitzador, en aquesta entitat, són determinar la situació de la zona comercial, avaluació de l´Associació de Comerciants, limitar i identificar el centre comercial a cel obert, millorar la infrastructura de la zona, gestionar iniciatives i projectes adequats a cada població, actuar d´interlocutors amb les diferents administracions, hi ha algunes que les hem portat a terme i d´altres intentem millorar-les o adequar-les al temps actual.

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet