Inici ca St. Carles de la Ràpita Comerç

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Unió de Comerç Rapitenc

El comerç de la Ràpita està en plena activitat, amb avidesa de potenciar-se més i afrontar el futur amb garanties suficients.

La Unió de Comerç Rapitenc té la missió de defensar i promoure el comerç de Sant Carles de la Ràpita.

La nostra població ha tingut vàries ocasions perdudes de creixement per falta d'adequació al futur. El desenvolupament que es preveu a la nostra població com a capital turística de les Terres de l’Ebre, fa que les expectatives comercials augmentin de forma exponencial, i per tant, cal actuar com un col·lectiu, tant a nivell de voluntats com de recursos per fer créixer el nostre comerç, i com no, donar vida al futur dels nostres fills.

PER QUÈ ENS ASSOCIEM?

Hem de ser conscients que individualment moltes solucions o qüestions no les podem realitzar sols, podem amb molts d´esforços millorar la nostra gestió interna, modernitzar-nos i adequar la nostra oferta, però no aconseguirem exercir suficient atracció, donar grans serveis, ni campanyes promocionals, de comunicació, de promoció, etc.

La solució passa per la necessitat que tenim d´associar-nos amb altres empresaris que tinguin objectius comuns, tant sigui del mateix sector empresarial, com d´una mateixa zona, com de tot un municipi.

LA SOLUCIÓ PER CRÉIXER

Des de la Unió de Comerç Rapitenc, pensem que aquest és un dels motius per tal de demanar-vos la vostra col·laboració i participació, tant en la nostra Unió de Comerç com amb el tant esmentat Pla de Dinamització.

Unió comerç rapitencUnió de Comerç Rapitenc
Av.Alfacs (Pavelló Firal)
43540 Sant Carles de la Ràpita
680 379 130
mariajoucr@gmail.com

www.ucrlarapita.com

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet