Inici ca Ajuntament

Atenció ciutadana

Atenció en linea

Atenció telefònica

  • 977 740 100
    Informació i tramitació

Atenció presencial

Telèfons d'urgències

  • 112 Emergències
  • 061 Urgències sanitàries
  • 112 Bombers
  • 112 Mossos d'Esquadra
  • 091 Policia Nacional
Altres telèfons d'urgències >

Salutació de l'alcalde

Alcaldia_bona.JPG

Benvinguts a l’Ajuntament de la Ràpita,
 

Les noves tecnologies de la informació i la comunicació ens permeten, actualment, establir vincles més directes i, fins i tot, personals amb les administracions. Des de l’Ajuntament de la Ràpita volem potenciar aquests vincles perquè considerem que la nostra gestió política no tindrà raó de ser si no comptem amb la vostra col·laboració, si no coneixem directament les vostres necessitats, si no ens feu saber les vostres aportacions i suggeriments. 

Aquest govern municipal fa una aposta clara per la transparència en la gestió i per la participació ciutadana, amb la voluntat que els rapitencs i les rapitenques coneguin de primera mà què fa el seu ajuntament per ells i, sobretot, per a què ells participin en el desenvolupament futur del nostre poble. Volem que tots i cadascun dels nostres conciutadans puguin accedir lliurement a l’Ajuntament de la Ràpita. Un Ajuntament que té les parets de vidre i les portes obertes de bat a bat.

Aquesta pàgina web és una de les portes obertes amb què comptem i espero que n’entreu i en sortiu tantes vegades com creieu oportú o necessari. Confio que feu ús de les eines que ens ofereix per contactar directament amb els servidors públics d’aquest consistori. I, evidentment, com alcalde i primer servidor públic resto a la vostra disposició, tant virtualment com personalment.

Aquesta porta oberta als nostres conciutadans també es converteix en una porta oberta als nostres visitants, per tant, una bona eina per donar a conèixer el millor del nostre poble i dels rapitencs i rapitenques.

La Ràpita és un poble d’arrels marineres i on millor per navegar que en aquest mar virtual rapitenc.

 

Josep Caparrós i Garcia

Alcalde de la Ràpita

Esquerra Republicana de Catalunya  - Acord Municipal (ERC-AM)

a/e: jcaparros@larapita.cat

Sol·licita cita prèvia amb l'alcalde

Accions del document
Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ·CIF: P4313800G · Pl. Carles III, 13 · 43540 · Sant Carles de la Ràpita · Tel. 977 740 100 · ajuntament@larapita.cat    /     Desenvolupat per: Semic Internet